PEGASUS

TILLUFTSENHET MED VAV-FUNKSJON

  • Unik spjeldfunksjon
  • Stort arbeidsområde
  • Belimo MP-Bus
  • MOD-Bus
  • BACnet
  • Belimo KNX
Produktet ble lagt til i handlekurven

ANVENDELSE

Pegasus er en tilluftsenhet med VAV-funksjon. Den anvendes som volumregulator og tilluftsenhet i behovsstyrte ventilasjonssystemer. Pegasus har meget god induksjon, noe som gjør den velegnet for variable luftmengder.

Utførelse
Pegasus er utført som en komplett måle- og reguleringsenhet for behovsstyring av luftmengder i ventilasjonsanlegget. Målestasjonen måler differansetrykk via målestaver integrert i enheten. Enheten er utstyrt med LHV-D3 VAV-regulator fra Belimo. Regulatorens spesifikasjoner finnes i tabellen nedenfor. Komplett teknisk dokumentasjon kan lastes ned fra www.belimo.eu. Pegasus har demonterbar frontplate med valgbar LØV eller Opus utførelse. LØV har 2 forskjellige mønstre; lang (L) eller kort (K) kastelengde. Velges Opus mønster med vribare plastdyser er betegnelsen (V) for variabel kastelengde.
 

BESKRIVELSE

Materiale og overflatebehandling
Pegasus er utført i galvanisert stål. Målekrysset er i aluminium, slanger og nipler er i plast. Spjeldet har påmontert polyesterduk. Anslutning har EPDM-gummipakning.

INSTALLASJON

Pegasus monteres som bakkantventil, med opphengsbrakett i bakkant av enheten med gjengestang eller bånd, se figur 8 og 9. Kammeret monteres inn i utsparingen og skrues fast til stenderverket. Den justerbare montasjeramma skyves deretter inn og skrues fast til kammeret. Til slutt trykkes fronten på plass.

Teknisk informasjon

  • BESTILLINGSKODE
  • HURTIGVALG
  • FUNKSJON

Pegasus har innebygget VAV-regulator for behovsstyring av luftmengde. Spjeldløsningen kan strupe høye trykk ved stor luftmengde og opprettholde lavt lydnivå, og kan redusere behovet for spjeld og lyddemper i områder inn mot ventilplasseringen i et kanalanlegg. Pegasus leveres med Belimo MP-Bus, MOD/BACnet eller Belimo KNX for direkte bus-kommunikasjon mot SD-anlegg.  

Nedlastinger

Produkt informasjon

Sertifikater

Manualer

Bilder

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://*.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://*.onventis.com http://localhost:63342 http://cerebrum.local", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30