ALLE FORDELER FORKLART I DETALJ | TROX Auranor Norge AS

ALLE FORDELER FORKLART I DETALJ

Ta en nærmere titt!

Sikker luftfordeling

TROX AIR PURIFIER ventilerer filtrert luft inn i rommet over hodehøyde. Dette gjør at enheten kan spre store luftmengder uten å skape trekk. Samtidig så forhindrer dette at virus fra en smittet person sprer seg via luftstrømmen.

TROX Air purifier – trygg luftfordeling NO

Minimal smitterisiko

TROX's to-trinns filtersystem renser luften og filtrerer vekk over 99,95% av alle aerosoler. Aerosoler som også kan være forurenset med virus. Det svært effektive H13 HEPA-filteret brukes til dette formålet, HEPA-filter blir ofte brukt til luftrensing i operasjonssaler.

Ettersom virus blir inaktive etter relativt kort tid, er det ikke nødvendig med termisk eller UV etterbehandling. 

H13 eller H14: hvilket filter er best?

HEPA-filtre med filterklasse H13 er ideelle for luftrensing. De brukes som standard på operasjonssaler eller rentrom (f.eks. i mikrochip-produksjon) og filtrerer 99,95% av alle virusforurensede aerosoler ut av inneluften, selv ved høye luftvekslingstall. 

H14-filtre oppnår en separasjonseffektivitet på 99,995%, men har et høyere energiforbruk, enheten er høyere og vedlikeholdskostnadene er også høyere. Videre har H14-filtre kun en minimal fordel i ikke-medisinsk anvendelse. Siden ekstrautgiftene ikke rettferdiggjør minimumsverdi, er TROX AIR PURIFIER utstyrt med et H13-filter som standard. I kombinasjon med ePM1 85% forfilter, oppnår filteret H14-nivået over hele driftsområdet.

H14-filter er tilgjengelig på forespørsel.

TROX Air purifier – Minimert infeksjonsrisiko NO

I store rom også

TROX AIR PURIFIER kan filtrere opp til 1600 m³ luft i løpet av en time. Ingen andre enheter i denne klassen overgår den! Dette betyr at en enkelt TROX AIR PURIFIER er tilstrekkelig til å fjerne nesten alle aerosoler fra store rom, og til og med fra restauranter og konferanserom.

Eksempel: Drift i en restaurant med VDI kompitabelt lydnivå og luftvekslingstall, med en luftmengde på 1200 m³/t og 150W strømforbruk.

TROX Air purifier – også for store rom NO

Støyfri drift  

Med sin patenterte doble lydisolasjon fungerer TROX AIR PURIFIER på et lavere støynivå enn noen annen enhet. I normal drift (1,000 m³/h luftmengde) er den omtrent like stille som en datamaskinvifte - noe som gjør den ideell til bruk på skoler eller kontorer.

Lytt nøye

Ikke alle produsenter gir tilstrekkelig informasjon om støynivået til enheten. For å gi meningsfull informasjon, må støynivået alltid bli oppgitt som lydeffekt eller lydtrykk. Lydtrykket krever at riktig dempning av rommet skal inkluderes, dette er romspesifikt. I tillegg avhenger støydata alltid av luftmengden og varierer veldig, avhengig av effektnivået som enheten opererer på. Sørg alltid for at informasjon om støyverdier og luftmengder samsvarer med dine behov. I tillegg må du kontrollere at enheten er stille nok for din anvendelse, når den brukes på høyere effekt.

TROX Air purifier - Stillegående NO

Ekstremt holdbare filtre

I motsetning til konvensjonelle flate filterplater er filterpanelet i TROX AIR PURIFIER formet som belgen på et trekkspill. Som et resultat av dette har enheten et totalt filterareal på 47 m².

Takket være størrelsen og det innebygde forfilteret, kan HEPA-filteret brukes lenger, og selv med kontinuerlig drift, trenger det bare å byttes ut etter flere års bruk

TROX Air purifier – Ekstremt holdbart filter NO

Lavt strømforbruk

Du kan bruke TROX AIR PURIFIER hele dagen uten å nøle. Dette fordi enheten har svært lite strømforbruk til tross for høy ytelse. Takket være energieffektive motorer og store filtreringsoverflater, bruker enheten i gjennomsnitt mindre enn en 100 W lyspære.

TROX Air purifier – Lavt energiforbruk NO
Be om tilbud

* Obligatoriske felt
production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://*.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://*.onventis.com http://localhost:63342 http://cerebrum.local", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30