Om TROX Auranor

- en partner å regne med

TROX Auranor AS er lokalisert på Jaren i Gran kommune i Innlandet, og er en førende produsent og leverandør av luftfordelingsutstyr.

Virksomheten ble etablert og startet med produksjon av brannspjeld i 1974, I 2021 flyttet virksomheten inn i ny og moderne 13 200 m² fabrikk i Mohagen på Jaren. I disse lokalene utføres både forskning, utvikling, produksjon og salg under ett og samme tak.

Selskapet har siden starten utviklet seg fra å være en nisjeleverandør av enkeltprodukter, til å bli markedsleder i Norden på luftfordelingsutstyr og styresystemer.

I dag dekker produktspekteret området for komfortventilasjon for det profesjonelle markedet innen næringsbygg, undervisningsbygg, hoteller, industribygg og leilighetsbygg. TROX Auranor er i tillegg en svært viktig leverandør av diverse renromsprodukter til helsevesenet, hvor kravene til kvalitet, support og service er skjerpet.

Auranor ble kjøpt opp av TROX konsernet i 2005 og fremstår i dag som en moderne og avansert bedrift. Produksjonen er basert på en sterkt utviklet LEAN-filosofi, og de fremste konkurransefortrinnene er produksjonsflyt, gjennomløpstid, leveringseffektivitet og kvalitet. Bedriften er fortsatt i sterk utvikling.

Bedriften har 180 ansatte og omsatte for ca. 455 mill. i 2023. Fabrikk og hovedkontor er på Jaren, med salgskontorer i  Trondheim, Stavanger, Bergen, Larvik, Västerås og Borås. 

Forschung und Entwicklung Produktutvikling og laboratorie TROX Auranor

Produktutvikling og laboratorie

TROX Auranor

mer

TROX Auranor som opplæringsarena

TROX Auranor

som opplæringsarena

mer

TROX Auranor Samfunnsansvar

TROX Auranor

Samfunnsansvar

mer

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30