Bærekraft på agendaen - Flere av våre produkter har nå fått EPD!

Tilbake til oversikten
Dato

21.12.2022

Rubrikk

TROX Care / Bedrift / Marked / Presse / Produkter / prosjekter

Hos TROX Auranor står miljø og bærekraft høyt på agendaen. I tillegg til at vi har mål om å være klimanøytrale innen 2025 har vi over lengre tid jobbet med å få på plass EPD for våre produkter. 

Det er derfor med glede at vi kan informere om at vi nå har fått publisert EPD for fire av våre produkter hos EPD-Norge.

Dette er produktene som nå er godkjent og publisert:

En EPD er kort forklart en miljødeklarasjon for et produkt, som viser hvilket klimaavtrykk det aktuelle produktet har i sitt livsløp. Dette inkluderer blant annet råmaterialer, transport, produksjonsprosess, levetid på produktet, avfallshåndtering og resirkulering.

Våre EPDer er utviklet gjennom et samarbeid med flere bransjekolleger i VKE, et samarbeid som sørger for at alle produsenter/leverandører som har deltatt benytter like kriterier ved opprettelse av EPDer og dermed vil en direkte sammenligning av produkter bli mest mulig nøyaktig.

Våre 4 første EPDer er naturligvis kun starten, og vi vil jobbe intensivt med å få publisert EPDer for flere av våre produkter i nærmeste framtid. Har du behov for en spesifikk EPD for ditt prosjekt må du gjerne ta kontakt.production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30