Vårt utvalg av kjølebafler

Tilbake til oversikten
Dato

29.01.2024

Rubrikk

Bedrift / Produkter

En kjølebaffel er en ventilasjonsenhet som kombinerer oppvarming og kjøling for å skape et optimalt inneklima. Disse enhetene sørger for jevn fordeling av luftstrøm, høy komfort og energieffektivitet. 

Fleksible Bruksområder:
Kjølebafler er allsidige og tilpasses ulike miljøer som kontorer, butikker, undervisningslokaler, sykehus og hotellrom. De kan integreres i standard himlinger, åpen montasje eller nedforede himlinger, og tilpasses rom med ulike høyder.

Allsidig bruk
Svalbard-I/F/H er designet for vannbåren kjøling, oppvarming og ventilasjon i kontorer, butikker og undervisningslokaler. Med fokus på god kjøleeffekt og høy induksjonsgrad, gir systemet et trekkfritt miljø i oppholdssonen. Svalbard-I passer i standard himlinger, Svalbard-F for åpen montasje, og Svalbard-H for hjørnemontasje.

Les mer om Svalbard-I her
Les mer om Svalbard-F her
Les mer om Svalbard-H her 

Bilde1: Svalbard-F, Media City Bergen

Svalbard Comfort
Svalbard-I/F Comfort skiller seg ut med sin unike VAV-funksjon som eliminerer behovet for eksterne reguleringsspjeld. Dette gir full trykkuavhengighet. Med et VAV-spjeld i innløpet reguleres primær-luftmengden til ønsket settpunkt. Den sekundære aktuatoren justerer dysene for å opprettholde konstant utløpshastighet, sikrer høy induksjon og gir økt kjøleeffekt ved lav luftmengde. Comfort varianten kan fåes som integrert versjon (Svalbard-I Comfort) eller for åpen montasje (Svalbard-F Comfort).

Les mer om Svalbard I Comfort her
Les mer om Svalbard F Comfort her 

DID-E2 Nordic Edition
DID-E2 NE er spesielt tilpasset nedforede himlinger i sykehus, hotellrom og lignende. Med evnen til å håndtere romhøyder opptil 4 m, gir denne kjølebaffelen optimal komfort. Primærluft tilføres fra ventilasjonssystemet, og den blandede luften sikrer høy effektivitet og lav støy.

Les mer om DID-E2 NE her

Bilde 2: DID-E2-NE, Radisson Red Økern

DID-614: Aktiv Fireveis Kjølebaffel
DID-614 er en aktiv fireveis kjølebaffel med horisontalt varme- og kjølebatteri, egnet for himlinger med gridavstand 600 eller 625. Den tilbys i lengder på 600 eller 1200. Egnet for oppvarming og kjøling med 2-rørs eller 4-rørs varme- og kjølebatteri, integreres den sømløst i ulike himlingssystemer.

Les mer om DID-614 her

Bilde 3: DID-614, Gardemoen flyplass

Enten det er for standard himlinger, åpen montasje eller nedforede himlinger, finnes det en løsning som passer for ethvert behov.
Ønsker du hjelp til ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne.

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30