TROX Life, Luft + Helse

Tilbake til oversikten
Dato

20.05.2021

Rubrikk

Bedrift / Presse

DET NYE TROX LIFE MAGASINET - LUFT + HELSE

 Vi har lev med coronaviruspandemien i over et år nå, så hovedtemaet i det nye TROX Life magasinet kunne ikke være mer passende "helse". 

et er unødvendig å si at vi ikke kan unngå temaet COVID-19. Men det er nå sikkert at risikoen for overføring kan minimeres med effektiv og moderne ventilasjonsteknologi. TROX life vil skissere hvordan de ledende foreningene i vår bransje, FGK og VDMA, derfor har vi fokusert sterkt på kravene til ventilasjon og luftrensing av rom i forbindelse med reglene om distansering, hygiene, masker og ventilasjon, samt risikoen ved infeksjon. Vi har definert klare regler for under hvilke omstendigheter ventilasjon har gitt tilstrekkelig beskyttelse mot infeksjon.

Men det er selvfølgelig andre interessante temaer: du vil bli kjent med den viktigste maten vår, nemlig luften vi puster inn - og høre hva kjente eksperter og forskere har å si om den. I det nye TROX life intervjuet vi til og med to av dem: Prof. Martin Kriegel fra Hermann Rietschel Institute om hans banebrytende forskningsresultater, og Dr. Thomas Voshaar fra Bethanien-Krankenhaus i Moers, Tyskland, om hans erfaringer som respiratorisk spesialist under koronaviruspandemien.

Du kan også se frem til en spennende prosjektrapport, der vi rapporterer om ventilasjons- og klimaanleggsutstyr i det nye sykehusbygningen 'Haus M' på Klinikum Karlsruhe. Klimabau, som er ansvarlig for bygging, utførelse, igangkjøring og vedlikehold, har jobbet sammen med eksperter fra TROX og TROX HGI for å utvikle en komplett klimaanlegg og ventilasjonsstrategi - alt i tråd med mottoet "alt fra en enkelt kilde".

Du kan lese alt i den nye utgaven - her! 

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30