TROX Auranor vinner årets "Næringsmot 2020"

Tilbake til oversikten
Dato

20.11.2020

Rubrikk

Bedrift / Presse

Fredag 20. november mottok TROX Auranor årets næringspris; «Næringsmot 2020». Adm. Dir. Peter Sønderskov mottok prisen på bedriftens vegne i Hadeland kultursal.

Juryens begrunnelse var bl.a. som følger:

Vinneren har vist stort mot ved stadig å investere i egen virksomhet - med det resultat at de i dag er en av Hadelands største arbeidsplasser. De mange ansatte i selskapet anses å være svært dyktige innen sitt felt. Vinneren er et ledende eksempel på kvalitet og leveringseffektivitet. De er også en spesielt god ambassadør for Hadeland.

Vinneren er et eksepsjonelt godt eksempel på forretningsmot. Forretningsmot handler om å ha et klart mål og tørre å investere, og dette selskapet statuerer et eksempel på hva som er mulig hvis du har mot.

Årets vinner av Næringsmot på Hadeland oppfyller alle tre kriteriene i prisens vedtekter:

• Vinneren er veldig godt forankret lokalt, samtidig som de også er en nasjonal og internasjonal aktør.

• Vinneren bidrar til en positiv og modig forretningskultur ved kontinuerlig å investere i egen drift og utvikling. Den siste investeringen er imponerende ¬– med over 300 millioner norske kroner investert i en helt ny fabrikk. I en tid da det er normalt å ta industriproduksjon ut av landet til lavkostland, velger årets vinner å investere i en ny fabrikk her på Hadeland. På denne måten bidrar selskapet til å styrke sysselsettingen i vår region, og ivaretar samtidig dyktige medarbeidere og viktig spisskompetanse.

• Vinneren er en veldig god arbeidsplass, og har for tiden 170 faste ansatte.

Det beste kvalitetsstemplet fra egne kompetanseområder; fra den faktiske kompetansen selskapet besitter. Selskapet blir ganske enkelt sett på som et av landets absolutt beste innen sitt felt.

Peter Sønderskov sier følgende om utmerkelsen «Det er med stor stolthet og ydmykhet at vi mottar prisen på vegne av bedriften og våre mange ansatte. Jeg kan garantere, at vi er en bedrift som får det beste ut av å bo, leve og produsere på Hadeland».Bilde: Fra venstre Adm. Dir. Peter Sønderskov, Produksjonssjef Tormod Grindstad og Administrasjonssekretær Torunn Lismoen, TROX Auranor 

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30