TROX Auranor: Med fokus på miljøet

Tilbake til oversikten
Dato

26.08.2016

Rubrikk

Bedrift / Marked / Presse

Med lokalproduserte produkter, globalt perspektiv og et bevisst forhold til bevaring av naturen, tar TROX Auranor ansvar for å skape godt inneklima med fokus på bærekraftighet.

TROX Auranor arbeider for å skape godt inneklima for mennesker med fokus på miljøet. For å oppnå høyere livskvalitet for mennesker fokuserer vi på bærekraftighet, og ser at miljøvern samt økonomisk- og sosial utvikling samvirker og forsterker hverandre gjensidig. Vår fabrikk og hovedkontor på Brandbu er plassert i et naturområde med skogen og dets biologiske mangfold som nærmeste nabo. Det ligger i vårt DNA å bevare naturen og miljøet.

Lokalproduserte produkter

Vi produserer våre produkter lokalt i Norge, noe våre kunder setter høyt. Dette betyr at vi har kontroll på alle prosesser fra start til ferdig produkt og levering. Produksjonen er basert på en sterkt utviklet "Just in time"-filosofi, og dette resulterer blant annet i kortest mulig produksjonstid og konkurransedyktige priser. Den lokale foredling av råmaterialer er med på å gjøre oss til en svært bærekraftig bedrift og en ettertraktetet leverandør.

TROX Auranor har fokus på å opprettholde distriktene. En stor andel av våre medarbeidere kommer fra nærmiljøet, og vi er bevisste på å benytte oss av lokale bedrifter til levering av varer og tjenester. Vi bidrar i tillegg med donasjoner og sponsormidler til lokale foreninger og lag, og støtter derigjennom oppunder våre ansatte og deres nærmeste, samt lokalsamfunnet for øvrig.

Vår Miljøpolitikk

«Vi skaper godt inneklima for mennesker med fokus på miljø.

Miljø og industri foren eder er oppfordringen fra Bellona, og vi i TROX Auranor jobber ustanselig for å være en pådriver innen vår bransje. I vår utviklingsavdeling jobbes det kontinuerlig med å finne nye og enda mer miljømessige forbedringer i våre produksjonsområder. Vi søker innovative løsninger innenfor logistikken gjennom å tilby blant annet mulighet for emballasjefri leveranse. Vi arbeider for å skape produkter som forener menneskers behov for godt inneklima og energibesparelser. Det snakkes mye om kvalitet og miljø i byggebransjen, men vakre ord er ikke alltid nok for å gjøre kundene fornøyde og verne om naturen. Våre produkter og systemer skal ikke bare være til stede for mennesker, men også for miljøet. Vi skal være den mest miljøeffektive virksomheten i bransjen. Vårt miljøhensyn vinner alle på, både i dag og i morgen»

Råvarer og avfall

Andel av resirkulert materiale i våre råvarer er høy; aluminium: 30% resirkulert materiale, aluminiumsprofiler: 35 % resirkulert materiale, stål: 25-100% og isolasjon: inntil 70% resirkulert glass i produksjonen. Tilleggsstoffer i produktene som lakk og fugemasse er klassifisert som ufarlig i henhold til Forordning (EF) 1272/2008 (CLP).

TROX Auranor tar hånd om eget avfall. Kildesortering er en del av hverdagen. Vi tar vårt miljøansvar gjennom medlemskap i Grønt Punkt og Renas.


Peter Sønderskov

Adm.dir.


Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30