Statusoppdatering

Tilbake til oversikten
Dato

23.06.2020

Rubrikk

Bedrift / Marked / Presse

Kjære kunde og partner


Statusoppdatering ny fabrikk

Vår nye fabrikk er under voldsom utvikling for tiden, og vi ser forandringer fra uke til uke. Utvendig begynner bygget for alvor å ta form, og vi begynner å forstå hvor stort dette faktisk kommer til å bli. Rammene er på plass, og bygget vil få tett tak i løpet av uke 28. Videre kan vi fortelle at støping av gulv på grunn begynte den 9. juni og vil foregå to ganger i uken frem til ferien. Totalt vil det bli 12 etapper i produksjonen alene, og vi estimerer at mellom 200 og 250 betongbiler kreves for å ferdigstille denne delen av prosessen. 

Vi har også påbegynt byggingen av det nye akustiske laboratoriet, en viktig del av vår innovasjon og produktutvikling. Laboratoriet vil foreligge i en separat bygning. Fremdriften i den nye fabrikken begynner virkelig å bli synlig for oss, og vi gleder oss til å kunne utvikle oss og vokse i nye lokaler så fort det blir ferdigstilt. Frem til da jobber vi alle for full maskin i våre gamle lokaler med å balansere daglig drift og planleggingsarbeidet mot en ny hverdag. 

TROX Auranor produkter tilgjengelig i GoBim database

Cobuilder goBIM er en database for å skape en digital tvilling, og er ofte en foretrukken leverandør av FDV. Våre produkter er nå være tilgjengelig i Cobuilder Collaborate (tidligere ProductXchange) gjennom GoBim-databasen. Aer Faber åpner i Oslo 1. juli

Aer Faber er en produsent av sirkulære og rektangulære kanaler, med TROX Auranor som leverandør innen luftteknisk utstyr. Aer Faber, som har hovedkontor i Spydeberg, åpner nå et lager på Furuset i Oslo. Våre produkter vil være tilgjengelig hos Aer Faber Oslo, noe vi håper vil gi kunder som jobber mot service og rehab lettere tilgang til våre produkter. Vi gleder oss til å ta del i den offisielle åpningen neste uke, og ser frem til å fortsette samarbeidet.

  • Adresse: Strømsveien 323B, tett ved Ikea Furuset
  • Åpningstider: 06:30 – 15: 30 (fredag til 14:00)


Ny robot på plass

I tillegg til at vi investerer i ny fabrikkbygning, investerer vi også i nytt produksjonsutstyr. I starten av juni ble en ny robot levert av verktøyspesialisten Ameka, noe som vil øke vår produksjonskapasitet på LKR og kammer.

Når ny produksjonsbygning står klar vil mer nytt produksjonsutstyr komme, men mer informasjon om dette vil bli gitt senere.  Produksjon feriestengt uke 29 og 30

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og vi vil holde produksjonen feriestengt i uke 29 og 30.

Dette året har vi valgt å øke vår tilgjengelighet ut til våre forbindelser og holder derfor kun stengt i to uker i løpet av sommeren. For våre forbindelser betyr dette at dere har større fleksibilitet på byggeplassen i løpet av sommeren med tanke på leveranser fra vår side. Vi anbefaler likevel å være tidlig ute, da kapasiteten reduseres noe uken før og etter feriestengningen, og kapasiteten fylles opp fortløpende. Klikk her for å bestille via vår webshop (https://shop.trox.no/)

Vi ønsker alle våre forretningsforbindelser en god sommer og takker for samarbeidet så langt i år.


Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30