Pressemelding 17.04.2020

Tilbake til oversikten
Dato

17.04.2020

Rubrikk

Bedrift / Marked / Presse

TROX Auranor-bygget i Nordre Brandbu er solgt!

TROX Auranor på Brandbu er godt i gang med byggingen av ny fabrikk i Mohagen Sør, og i slutten av januar 2020 la TROX de eksisterende lokalene i Nordre Brandbu ut for salg.

Det ble heldigvis gjennomført visninger før Corona-restriksjoner satte begrensninger og det er med glede partene annonserer at bygningene er solgt.

Det er Geir Helge Frøslid sammen med sin kone Nina Sveen Frøslid og deres sønn Håkon som nå overtar Grimsdal 10.

Familien ønsker å bosette seg på fabrikken og legge all sin innsats der. Fra før driver familien selskapet Oppland Bygg & Anlegg as (OBA). OBA er et utbyggingsselskap som driver med feltvise utbygging av hytteområder i fjellet. Familien har nesten hele verdikjeden i egne selskap og leverer nøkkelferdige hytter til kundene fra østlandsområdet. - Det er stort sett fint vær på fjellet, men det er noen tøffe dager innimellom hvor det er krevende å drive med bygging, derfor har det lenge vært en drøm å kunne ha en hyttefabrikk. Vi har vurdert mange lokasjoner og anlegg i flere år og er veldig fornøyde med å ha kommet til en løsning sammen med TROX om overtakelse av deres lokaler, forteller Geir Frøslid.

- Vi er mektig imponert over den aktiviteten som har vært i Grimsdal 10 i alle år. Det at TROX nå bygger en ny fabrikk gir oss en mulighet til å realisere drømmen om hyttefabrikk. Dette er utvikling på sitt beste for alle. Begge er opptatt av å skape flere lokale arbeidsplasser og mener dette vil sikre eksisterende og skape nye, fortsetter Frøslid.

Familien Frøslid lager i dag konstruksjoner av kortreist tre og produksjonen av dette er på gården i Aust-Torpa. Det skal de fortsette med og laftekonstruksjonene vil komme fra gården i Nordre land også i fremtiden. Det er elementproduksjon av resten av bygningselementene de ønsker å lage i de nye lokalene. - Overtakelsen er om ca. ett år og vi skal benytte tiden godt på å planlegge oppstarten. Vi gleder oss stort til å ta fatt på dette prosjektet og er takknemlige over å ha overtatt et så godt vedlikeholdt anlegg fra TROX, sier Geir Frøslid.

- Vi er svært fornøyde med å få en lokal produsent med klare planer og ambisjoner om vekst inn i disse lokalene sier TROX' Administrerende Direktør Peter Sønderskov.

- Vi har hatt en voldsom utvikling på dette stedet og håper nye eiere får nytte av den gode spiriten som sitter i veggene. Dette kan generere mange arbeidsplasser på sikt, og det er ikke noe som gleder oss mer, forteller Administrasjonssekretær Torunn Lismoen som har stått for det praktiske ved salget.

- Selve kontraktsmøtet og signering ble gjennomført digitalt, og det er godt at ikke alt stopper opp selv om det er satt begrensninger på fysiske møter», sier Sønderskov.

Kontraktspartene møtes på nett. Fra v. Peter Sønderskov, Torunn Lismoen (lite bilde i midten) og Geir Helge Frøslid. 

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30