Pressemelding! | TROX Auranor Norge AS

Pressemelding!

Tilbake til oversikten
Dato

16.03.2023

Rubrikk

Bedrift / Marked / Presse

TROX Auranor blir hovedleverandør av lufttekniske produkter til Lindab!

Jaren, 16. mars 2023

Vi er både stolte og glade for at Lindab har valgt TROX Auranor som hovedleverandør. Vi opplever at Lindab er opptatt av mye av det samme som oss - den beste kundeopplevelsen og å skape gode arbeidsplasser. Dette i tillegg til at begge bedriftene har satt bærekraft høyt på agendaen.

Våre produkter vil nå bli lagerført på alle Lindabs lagre i Norge, det vil gjøre våre kvalitetsprodukter enda mer tilgjengelige for både eksisterende og nye kunder.

Våre eiere har investert store beløp i ny fabrikk på Hadeland, med nye laboratorier, nytt kundesenter og flere automatiserte produksjonslinjer. De har stor tro på vekst og har lagt til rette for økt kapasitet. Nå står vi her med en fabrikk med produksjonskapasitet på 600-650 millioner kroner.

Vi har hatt en grundig strategiprosess i TROX Auranor og der ble det tydelig for oss at service- og ettermarkedet er et marked vi ikke når godt nok med vår forretningsmodell. Med Lindabs landsdekkende lagernettverk vil våre kunder få tak i produktene de har behov for, mer eller mindre umiddelbart.

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://*.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://*.onventis.com http://localhost:63342 http://cerebrum.local", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30