Investerer i nedgangstider

Tilbake til oversikten
Dato

26.05.2016

Rubrikk

Bedrift / Presse

Nedgangstider i bransjen er ingen grunn til å ikke tenke fremover, mener administrerende direktør Peter Sønderskov i TROX Auranor Norge. I 2016 investerer bedriften et tosifret millionbeløp i nye produksjonsanlegg og systemer.

-Vi har tro på fremtiden, og ser at vi stadig vinner markedsandeler tross nedgangstider i bransjen. Vi har mye på gang her i bedriften, blant annet nye og spennende produkter. I tillegg er vi bevisst på å konstant øke kompetansenivået hos våre selgere. Derfor ser jeg ingen grunn til å ikke satse hardt, sier Sønderskov.

Investeringene ligger i nye maskiner og utstyr til fabrikken på Brandbu. Dette inkluderer en ny, stor stansemaskin fra merket Prima Power pluss nytt innlastningssystem til eksisterende stansemaskiner. Disse etableres rett etter sommerferien.

-Maskinene skal bidra til mindre avfall og økt effektivisering i produksjonen av produkter. Dette er med på å fortsatt sikre TROX Auranor som en av bransjens mest miljøvennlige og bærekraftige bedrifter. I tillegg skal det implementeres nye IT-systemer og laboratorieutstyr i TROX Auranors avdeling for produktutvikling, fortsetter Sønderskov.

-Dette er en fremtidsrettet løsning, og målet med de nye maskinene og systemene er å sammenfatte flere prosesser, forteller produksjonssjef Svein Inge Nerland.

Stansemaskinen er levert av Din Maskin AS. Den har et kompakt lagersystem med mye plass til råmateriale på en liten flate, og det er mulig å laste inn materiale mens maskinen er i produksjon. Det nye innlastingssystemet har en rask innlasting på kun 18 sekunder og håndterer materiale i ulike størrelser.


Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30