Bli kjent med våre ansatte!

Bli kjent med noen av våre fantastiske ansatte i TROX Auranor, og lær mer om noen av de mange ulike stillingene hos oss og de varierte arbeidsoppgavene som følger med.

KJETIL GRIME

PRODUKSJONSOPERATØR / SKIFTKOORDINATOR


Hva jobber du med og hvor lenge har du jobbet hos oss?

Jeg jobber som operatør i Produksjon, og har jobbet i TROX Auranor siden oktober 2008. 

Har du hatt andre stillinger i TROX Auranor?

I starten jobbet jeg med tømming av vareheis på lager og ekspedisjon, og sørget for at varer ble satt på riktig plass.

Etterhvert fikk jeg fast jobb i en avdeling som lager et produkt som heter Kjølebaffel. Kort fortalt er Kjølebaffel nesten som en varmepumpe, hvis man skal sammenligne det med noe. Kjølebaffel er en tak-montert enhet som har som funksjon å tilføre et rom/lokale nedkjølt eller oppvarmet luft og bruker kun vann og luft som innsatsfaktorer.

Etter fire år tok jeg fagbrevet som Produksjonsteknikker i 2012. Da hadde jeg hatt en læretid på to år. Det vil si at det er mulig for de aller fleste å ta fagbrevet i Produksjon når man har jobbet lenge nok i Produksjons-avdelingen.

Hvordan er arbeidsdagene i TROX Auranor?

Det skjer mye hver dag og det er mange store prosjekter. Jobben min er variert og jeg har lært veldig mye gjennom tiden jeg har jobbet her.

Nå jobber jeg stort sett med alt i Produksjon, i fra å betjene knekkemaskiner, til å lage lydfeller. Jeg hjelper til der det er behov for hjelp.

Jeg er også skiftkoordinator og bistår med fordeling av mannskap og prioritering av ordre som skal produseres.

Hva er det beste med å være ansatt i TROX Auranor?

Jeg har mange varierte oppgaver. Det er godt arbeidsmiljø og jeg samarbeider godt med alle. TROX Auranor er en fleksibel arbeidsgiver som gjør det mulig å kombinere jobb og et familieliv. Det betyr mye!

Vi har en helt ny fabrikk, og jeg må jo trekke fram at det å flytte til helt nye lokaler og få være med på den prosessen har vært moro. Det er ikke så ofte det skjer i industri-Norge, at man får bygge ny fabrikk.

                                                                        HELGE HORNSRUD

KEY ACCOUNT MANAGER


Hva jobber du med og hvor lenge har du jobbet hos oss?

Jeg jobber som selger eller "Key Account Manager". Jeg har jobbet i TROX Auranor siden august 1994. 

Har du hatt andre stillinger i TROX Auranor?

Som mange andre startet jeg karrieren som operatør i Produksjonen. Helt i begynnelsen jobbet jeg i en avdeling som heter RIA. Den avdelingen lager rister som sitter på yttervegger. Funksjonen til en ytterveggrist er å sørge for at frisk luft kommer inn, og at lufta kommer ut igjen.

Etter en tid flyttet jeg videre over til lakkeringsavdelingen, hvor jeg jobbet et par år. I 1995 åpnet det seg en mulighet i Oslo, og jeg var heldig og fikk ansvaret for et lager som vi drev der.

Jeg trives veldig godt i TROX Auranor, og det er derfor jeg har vært her lenge.

Hvordan er arbeidsdagene i TROX Auranor?

I jobben som selger møter jeg mange spennende folk og kunder hver eneste dag.

Ingen dager er like, jeg er mest på farten og i møter med kunder flere dager i uken. Når man jobber som selger er det viktig å skape gode relasjoner, være troverdig og tilgjengelig. Man må også ha god produktkunnskap og oppriktig interesse for det som skal selges og det kunden trenger.

Målet er å få være med på jobbene og prosjektene som er der ute, og ikke minst selge inn TROX Auranor sine produkter til våre gode kunder. Jeg jobber også mye med å fange opp nye og potensielle kunder og prosjekter.

Når jeg sier prosjekter, så handler det ofte om nye bygg og vedlikehold av eksisterende bygningsmasse der ute. Vi leverer ventilasjon- og inneklimaløsninger til alt i fra sykehus, flyplasser, skoler, hoteller, kontorlokaler, leilighetsbygg osv.

Det er med andre ord travle og morsomme dager, og ingen «åtte til fire jobb», men det trives jeg veldig godt med! 

Hva er det beste med å være ansatt i TROX Auranor?

Jeg har et veldig bra støtteapparat rundt meg som gjør at jeg får gjort jobben min mye bedre. I TROX Auranor finnes det alltid en kollega som hjelper til.

Vi er en solid bedrift med en sterk merkevare. Fleksibel arbeidsgiver som gir meg frihet under ansvar, og jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag! 

KARIN LYSEN

INNESALG


Hva jobber du med og hvor lenge har du jobbet hos oss?

Jeg jobber som Inneselger. Oppgavene mine er primært salg, med ansvar for tilbudsoppfølging, ordreregistrering og kundesupport.

Jeg har jobbet i TROX Auranor i 44 år.

Har du hatt andre stillinger i TROX Auranor?

Den gang startet jeg som kontormedarbeider, og selskapet het da Ing. Fa O.A. Larsen AS. Fabrikken lå i Brandbu på Solvang. Arbeidsoppgavene mine bestod av å svare kunder på telefon og sende brev. Etter hvert ble det flere og flere kunder, og store kunder som trengte hjelp til bestillinger.

17.10.1978 er en dag jeg ikke glemmer. Da hadde hele fabrikken vår på Solvang brent ned. Men det løste seg ved at vi i en periode hadde kontor hjemme på kjøkkenet til leder for selskapet. Vi har alltid vært løsningsorienterte, og flytta litt rundt på oss. I en periode hadde vi også kontor i et banklokale på Jaren, og leide produksjonslokaler litt rundt omkring – før vi slo oss til ro på Grimsdal i Nordre Brandbu på begynnelsen av 80 tallet, og nå sitter vi her i vår helt nye toppmoderne fabrikk på Jaren.

Hvordan er arbeidsdagene i TROX Auranor?

Det er fine dager! Det har vært travelt siden jeg startet på 70-tallet! Dagene går veldig fort.

Trives veldig godt med kundekontakt. Uansett hva kundene trenger hjelp til er det veldig moro å hjelpe dem! 

Hva er det beste med å være ansatt i TROX Auranor?

Vi er ikke bedre enn det svakeste leddet! Sammen er vi uslåelige og vi er gode til å dra lasset sammen. Det fine er at kunden alltid får hjelp, hvis jeg ikke kan svare på et spørsmål så har jeg alltid en dyktig og god kollega som jeg vet kan hjelpe til.

Jeg er veldig fornøyd med arbeidsplassen min! Det er vanskelig å trekke frem «det beste» fordi mye er så bra! Det er positiv atmosfære, og et ville vel perspektiv blant kollegaer. Kultur for kompetanseoverføring, og veldig bra arbeidsmiljø og mye humor! Stor takhøyde.

Vi har korte beslutningsveier, og all kompetanse samlet under et tak. 


                                                                        DAWIT GENZEBU AHFEROM

EKSPEDISJONSMEDARBEIDER


Hva jobber du med og hvor lenge har du jobbet hos oss?

Jeg er lagermedarbeider i logistikkavdelingen, og har jobbet her i fem år.

Har du hatt andre stillinger i TROX Auranor?

Jeg hadde bodd i Norge i seks måneder når jeg fikk mulighet til å begynne å jobbe i TROX Auranor.

Jeg startet først språkpraksis (for å lære norsk). Jeg lærte språket raskt, og allerede etter det første året fikk jeg fast jobb i TROX Auranor.

Jeg har jobbet i andre avdelinger også. Det er viktig å flytte rundt på seg, og lære nye ting. Alt jeg har lært i de andre avdelingene bruker jeg i jobben min på ekspedisjon hver eneste dag.

Nå er målet mitt at jeg skal ta fagbrevet!

Hvordan er arbeidsdagene i TROX Auranor?

Jeg trives veldig godt på ekspedisjon, og i TROX Auranor.

Det er mye å gjøre og det er veldig bra. Jeg trives best når det er masse å gjøre. Det er kjedelig hvis det det blir rolig.

I TROX Auranor er det hyggelige og trivelige kollegaer. Jeg lærer så mye hver eneste dag både om produktene, men også systemer.  

Hva er det beste med å være ansatt i TROX Auranor?

Systemet rundt. Og at det er gode ledere her. Det er fleksibelt og fint å være ansatt i ekspedisjon.

I tillegg har vi en veldig fin ordning med Tidskonto. Dersom man jobber litt ekstra kan man fylle opp Tidskonto, og bruke den til avspasering når man trenger fri utover ferie.

Jeg har i tillegg veldig kort reisevei til jobb, og det betyr mye å ha en jobb som er nærme familien sin. 

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30