Orion-LØV med Sirius comfort

  • Med varmebatteri for vannbåren oppvarming av tilluft
  • Unik spjeldfunksjon
  • Stort arbeidsområde
  • Belimo MP-Bus
  • MOD-Bus
  • BACnet
  • Belimo KNX

ANVENDELSE

Sirius Comfort er en tilluftsenhet med VAV- og varmefunksjon. Den anvendes som volumregulator og tilluftsenhet i behovsstyrte ventilasjonssystemer. Sirius Comfort har unike egenskaper, noe som gjør den velegnet for variable luftmengder og bidrar til ventilens meget gode induksjon.

Utførelse
Sirius Comfort er utført som en komplett måle- og reguleringsenhet for behovsstyring av luftmengder i ventilasjonsanlegget. Målestasjonen måler differansetrykk via målestaver integrert i enheten. Enheten er utstyrt med LHV-D3 VAV-regulator fra Belimo. Regulatorens spesifikasjoner finnes i tabellen nedenfor. Komplett teknisk dokumentasjon kan lastes ned fra www.belimo.eu. Orion-LØV har demonterbar frontplate med LØV perforering, og kan leveres tilpasset forskjellige typer himlingssystemer. Røranslutning vannside leveres som standard med 1/2” innv. gjenger.
 

BESKRIVELSE

Materiale og overflatebehandling
Sirius Comfort er utført i galvanisert stål. Målekrysset er i aluminium, slanger og nipler er i plast. Spjeldet har påmontert polyesterduk. Anslutning har EPDM-gummipakning. Varmebatteri er i kobber og aluminium.

INSTALLASJON

Ventilen Orion-LØV kan monteres i forskjellige typer systemhimlinger eller i fast himling. På Sirius Comfort benyttes opphengsbrakett i bakkant med gjengestang eller bånd, se figur 4. For sammenkobling av de to komponentene brukes opphengsbrakett som vist i figur 7. Denne plasseres mot kammerets side og festes med en montasjeskrue.

Teknisk informasjon

  • BESTILLINGSKODE
  • HURTIGVALG
  • FUNKSJON
Sirius Comfort har innebygget VAV-regulator for behovsstyring av luftmengde. Spjeldløsningen kan strupe høye trykk ved stor luftmengde og opprettholde lavt lydnivå, og kan redusere behovet for spjeld og lyd-demper i områder inn mot ventilplasseringen i et kanalanlegg. Enheten er utstyrt med varmebatteri for vannbåren oppvarming av tilluft. Sirius Comfort leveres med Belimo MP-Bus, LON eller Modbus for direkte bus-kommunikasjon mot SD-anlegg. 

Måleavvik for området :
10 - 20% av nominell: ±25%
20 - 40% av nominell: <±10%
40 - 100% av nominell: <±4%

Ved T-rør situasjon anbefales en avstand på minst 5 x ØD for å opprettholde samme målenøyaktighet. Ventilfronten kan leveres med integrert bevegelsesføler eller bevegelse/temperaturføler. Bevegelse/temperaturføler skal kun brukes sammen med X-AIRCONTROL. Produktblad for bevegelsesføler og bevegelse/temperaturføler finner du på vår hjemmeside: www.trox.no


Nedlastinger

Produkt informasjon

Sertifikater

Manualer

Del siden

Anbefal denne siden

Anbefal denne siden ved å sende en link pr. mail

Alle felter merket med (*) må fylles ut.

Del siden

Takk for din anbefaling!

Din anbefaling har blitt sendt og bør ankomme snart.


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30


kontakt

Vi er her for deg

Vennligst spesifiser din melding og type henvendelse

Vedlegg (maks 10MB)

(*) Påkrevet felt

Kontakt

Takk for at du kontaktet oss!

Henvendelsen blir behandlet snarlig.
For generelle henvendelser kan du også ringe: 61 31 35 30